Η FFD θέλοντας να διευκολύνει τον τρόπο αποστολής των προϊόντων, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας από πλευράς κόστους και ωραρίου παράδοσης, στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πραγματοποιώντας κατ’ οίκον παραδόσεις επιλέγοντας σε περιπτώσεις που είναι εφικτό να μπορούν να εξυπηρετηθούν από συνεργαζόμενα καταστήματα.

Όλες οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 15:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή), παραδίδονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Για τις παραγγελίες που πληρώνονται με αντικαταβολή, γίνεται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση.

Η παραγγελία σας συλλέγεται το τελευταίο δυνατό λεπτό και πακετάρεται προσεκτικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στα προϊόντα.

Η FFD στοχεύει στο να εξυπηρετεί τους πελάτες της με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 3,50€ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΞΙΑΣ 15,00€ 

ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αποστολή προς όλη την υπόλοιπη Ελλάδα,  επικοινωνήστε μαζί μας               στο 231 1 296 739

Για τον σωστό προγραμματισμό των παραγγελιών σας, θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας και τον χρόνο παράδοσης του πρακτορείου σε κάθε περιοχή, ο οποίος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την περίσταση, την περιοχή και τις καιρικές συνθήκες.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον τελικό παραλήπτη.